Styrketrening
Treningsprogram
Kosttilskudd
Tips og råd
Kosthold
Slanking
Øvelser
Nettbutikk
Annonsering
Linker
Forside

Styrketrening øvelser

Markløft
Mange mener markløft er en helt nødvendig øvelse i et hvert styrketreningsprogram, og at du kan glemme det optimale resultatet hvis du ikke inkluderer denne øvelsen i programmet ditt.

Les mer


Knebøy
Knebøy er en viktig basisøvelse som man absolutt bør ha i styrketreningsprogrammet. Dette er kanskje den aller beste øvelsen hvis man er opptatt av muskelmasse og styrke. Den gir økt muskelstyrke i både lårene og resten av kroppen.

Les mer

Benkpress
Benkpress er en annen viktig basisøvelse som bør finnes i alle styrketreningsprogrammer. Den gir meget god trening av bryst og tricepsmuskulaturen samtidig som det er en mye brukt øvelse for å måle fremgang av treningen.

Les mer

Militærpress
Øvelsen militærpress stammer opprinnelig fra forsvaret og er fremdeles en av grunnøvelsene som rekruttene blir trent i. Øvelsen passer også veldig godt i et vanlig styrketreningsprogram og trener flere muskelgrupper.

Les mer


Bicepscurl
Biceps curl er kanskje den mest tradisjonelle og mest brukte biceps øvelsen vi har. Det er en bra øvelse for spesifikt går på bicepsmuskelen og finnes i mange ulike variasjoner. Du kan utføre den med rett stang, EZ stang eller manualer.

Les mer


Chins
Denne øvelsen blir også av mange kallt for Pull-ups. Det er den beste øvelsen for å forme og for å få den perfekte ryggen. Øvelsen er perfekt fordi den gir gode og variable bevegelser og fører armene til siden ut fra kroppen.

Les mer


Dips
Dips er en veldig fin triceps og brystøvelse som trenes enkelt i et dipsstativ med din egen kroppsvekt som motstand. Ønsker du deg store og muskuløse overarmer er dette definitvt en øvelse du bør benytte deg av.

Les mer


Arnoldpress
Denne øvelsen har fått navnet fra kanskje verdens mest kjente bodybuilder gjennom tidene Arnold Schwarzenegger. Mannen som både ble kåret til Mr Olympia og Mr Universe en rekke ganger er personen bak denne øvelsen.

Les mer


Franskpress
Frankspress er en ypperlig tricepsøvelse som er mye brukt for å bygge store overarmer. Den trener veldig bra og isolert tricepsmuskelen. Den kan utføres med manualer, rett tradisjonell vektstang, med kabel i apperat eller med EZ-stang.

Les mer


 


 
Styrketrening.org | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy | Veiavgift
Styrketrening.org 2010